Job og karriere

Vi tilbyder spændende jobmuligheder og lærepladser inden for avanceret produktionsindustri. Uanset om du er erfaren industritekniker eller en ambitiøs elev, er der muligheder for at udvikle dine færdigheder og skabe en karriere med os.

Gode arbejdsforhold i en højteknologisk maskinproduktion

Vores styrker ligger i at vi levere høj kvalitet, en fleksibel produktion og en hurtig levering. Et klart internt mål for os er, at være de førende på markedet, og derfor har vi brug for kompetente industritekniker, lager og logistikmedarbejdere samt lærlinge.

REA har et godt arbejdsmiljø, mere end 80 dygtige medarbejdere, og holder årligt både 10, 25, 35 og endda 40 års jubilæer. Som medarbejder hos REA, arbejder du i en travl virksomhed, og arbejder hver dag på at yde dit bedste. Din hverdag består af en blanding af nye og spændende opgaver, samt gentagelsesordrer fra eksisterende kunder.

Er du uddannet maskinarbejder/industritekniker eller har du blot interesse for faget og den nye teknologi, vil vi gerne indbyde dig til en uformel snak om dine ønsker for en eventuel ansættelse hos REA.

Søger du læreplads, er du også velkommen til at høre om dine muligheder. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold, fri arbejdstøj med vaskeordning, en aktiv personaleforening og ikke mindst et godt arbejdsmiljø/kammeratskab.

Kontakt: (uopfordrede ansøgninger pr. mail, vedhæftet CV) til:
Adm. direktør Lone Nielsen på
job@rea.dk

Ledige stillinger

Ønsker du at være en del af en højteknologisk maskinfabrik, så send os sin ansøgning 
eller uopfordrede ansøgning. Vi søger hele tiden efter dygtige medarbejdere.

Vi har 1 ledig stilliger som Industriteknikker/maskinarbejder

Vi søger en Industritekniker/maskinarbejder til vores automatdrejningsproduktion i Otterup. Har du flair og passion for detaljen, er vi tæt på et match

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en motiveret ansøgning, hvis du føler et match mellem dig og REA. Vi tager altid imod ansøgninger og kalder gerne til en uforpligtende samtale, hvis vi også fornemmer et match.

Vi søger altid nye lærlinge

Er du under uddannelse som industritekniker eller lager og logistikmedarbejder og søger en læreplads, hvor du får et praktisk indblik i dagligdagen, så send os en ansøgning

Vi har igennem mange år samarbejdet med Syddansk Erhvervsskole og uddannet mange dygtige industriteknikere, som i dag er fuldtidsansat på REA. 

For at du kan blive ansat som lærling, kræver det, at du er i gang eller har afsluttet grundforløbet på din uddannelse. Vi søger en ambitiøs medarbejder som har interesse og passion for faget, og som ønsker at blive dygtig i sin rolle. Som person er det et kæmpe plus hvis du er positiv anlagt og trives blandt andre. Du vil til dagligt være blandt +80 medarbejdere der ønsker at tilrettelægge dig den bedste viden. Er du lærenem og matematisk anlagt, er det kun prikken over i’et. 

Vi kan tilbyde en spændende virksomhed med over 50 års erfaring, og et REA-team du hurtigt vil føle dig tilpas i. Vi afholder årlige arrangementer, da samvær er en vigtig faktor for os. Som lærling vil du hurtigt få ansvar og dine egne maskiner at passe – det har vi med årene erfaret, bidrager til mest læring for vores lærlinge. Vi uddanner dig bedst muligt, så du føler dig parat til arbejdslivet, på den anden side af uddannelsen, og kan afslutte med en god oplevelse.  

Du vil blive supporteret dagligt af vores dygtige svende, som altid vil være til rådighed for sparring.

Vi ser meget frem til at høre fra dig og læse din ansøgning. Har du yderligere spørgsmål, er  du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 64822006 eller på mail: job@rea.dk 

Blev en del af teamet

Højteknologiske CNC maskiner, gode arbejdsforhold og dygtige kolleger
Er det noget for dig?

Kontaktformular

Ønsker du at sende et tilbud på en forspørgsel? Klik på knappen og udfyld formularen.

Send os en E-mail

Du er altid velkommen til at sende os en E-mail. Vi svarer så hurtigt vi kan

Ring til os

Vi er altid tilgængelig på telefonen

Man/tor kl. 08.00-16.00
Fredag kl: 08-00-15.30
Lørdag/søndag: Lukket

Skal vi kontakte dig?

Vi bruger kun dine personoplysninger til dialogskabelse, og ikke til annoncering eller anden markedsføring.

Vi holder sommerferie i uge 29, 30 og 31

Hele produktionen holder sommerlukket fra d.12/07 til d. 05/08, hvor vi starter maskinerne op igen!